fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Trobada de Corals de Primària va reunir divendres uns 300 infants -Cultura- 18/05/2015

Uns 300 infants van gaudir del cant coral divendres passat, 15 de maig, al matí. Tots ells participaven en la 13a Trobada de Corals de Primària del Vallès Occidental que es va celebrar al Teatre Auditori. A la trobada en van prendre part els alumnes de l'Escola Els Pinetons de Ripollet, que van interpretar 'Quan tot s'enlaira' de Txarango i un Medley del grup Queen. A l'escenari del Teatre Auditori també hi van pujar nens i nenes de l'Escola Concòrdia i el Col·legi Mare de Déu de la Salut, de Sabadell; el Col·legi Sagrada Família, de Santa Perpètua de Mogoda; l'Escola Gresol, de Terrassa, i l'Escola Elisa Badia, de Barberà del Vallès.

La Trobada de Corals de Primària va reunir divendres uns 300 infants -Imatge 1-La Trobada de Corals de Primària va reunir divendres uns 300 infants -Imatge 2-La Trobada de Corals de Primària va reunir divendres uns 300 infants -Imatge 3-La Trobada de Corals de Primària va reunir divendres uns 300 infants -Imatge 4-La Trobada de Corals de Primària va reunir divendres uns 300 infants -Imatge 5-
A la Trobada de Corals hi van assistir l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, el director dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Lluís Baulenas, la directora-adjunta dels Serveis Territorials, Carme Vigués, i la regidora d'Educació i Polítiques d'Igualtat, Maria del Mar Viera. El director dels Serveis Territorials va dedicar unes paraules als joves participants de la jornada. "Cantar vol dir expressar emocions, vol dir expressar sentiments, però també comporta estar al cas del que fa l'altra persona, estar al cas del que fa el director, tenir una disciplina, una rigorositat i, sobretot, una sensibilitat", va expressar Lluís Baulenas.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal