fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
S'estrena el nou mòdul d'atletisme amb la fase local en pista -Esport- 27/04/2015

El passat dissabte, 25 d'abril, el nou mòdul d'atletisme del Poliesportiu va acollir la fase local d'atletisme en pista, amb la participació de nens i nenes de les escoles de Ripollet i la col·laboració de l'INS Lluís Companys. El mòdul, que es va començar a construir el passat mes de desembre, compta amb una pista de 200 metres de corda i sis carrers d'1,10 metres d'amplada, amb una recta especial de 110 metres.

S'estrena el nou mòdul d'atletisme amb la fase local en pista -Imatge 1-S'estrena el nou mòdul d'atletisme amb la fase local en pista -Imatge 2-S'estrena el nou mòdul d'atletisme amb la fase local en pista -Imatge 3-S'estrena el nou mòdul d'atletisme amb la fase local en pista -Imatge 4-

Es tracta d'una pista reglamentària, apta per a competicions oficials. També hi ha espais complementaris per fer llançaments de pes, disc i javelina, fossa de llargada i salt d'alçada. A més, s'ha habilitat un circuit annex al voltant de la pista d'uns 350 metres. El PAME preveu que en un futur la pista tingui paviment de tartà i gespa artificial a l'interior. També està prevista l'ampliació del nombre de metres de platja de les piscines exteriors.

Fotos: PAME.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal