fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet tanca la seva llista electoral i la presentarà en un vermut a la Rambla -Política- 23/04/2015

Decidim Ripollet va aprovar la passada setmana, en una assemblea oberta, la seva llista electoral, formada per veïns i veïnes de Ripollet que pertanyen al COP, Podemos, Procés Constituent, entitats que donen suport a la candidatura, i per persones independents que "troben en Decidim Ripollet el referent necessari per treballar en equip pel nostre poble". La llista serà presentada el proper diumenge, 26 d'abril, al llarg d'un vermut que tindrà lloc a partir de les 11.30 h. a la rambla de Sant Jordi.

Decidim Ripollet tanca la seva llista electoral i la presentarà en un vermut a la Rambla  -Imatge 1-

Jose María Osuna, el candidat a l'alcaldia de Decidim Ripollet, també triat en assemblea, ha explicat en nota de premsa que "a Decidim Ripollet estem contents i il·lusionats amb la llista que hem configurat, amb gent jove, molt preparada i amb les ganes i la il·lusió necessàries per capgirar Ripollet i fer un tomb en la història del nostre poble".

Totes les persones que conformen la llista signaran el codi ètic de Decidim Ripollet, que contempla la limitació de sous i mandats, la no acumulació de càrrecs, la rotació de candidats i la disposició del càrrec al mandat de l'assemblea. L'acte de presentació comptarà amb la intervenció d'alguns membres de la llista, acompanyats de petits tastets de música, dansa, poesia i teatre, amb la idea de donar-se a conèixer a la ciutadania.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal