fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Continua la celebració de Sant Jordi a Ripollet -Cultura- 21/04/2015

Després del Sant Jordi a la Rambla, les activitats de la diada a Ripollet continuen aquest dimarts, 21 d'abril, el CIP Molí d'en Rata, que acollirà la primera sessió dels Berenars de Llegenda, centrat en la figura de Sant Jordi. Una activitat organitzada per l'àrea de Patrimoni del PMC i pensada com un espai informal on explicar coses formals al voltant d'un berenar. Les places són limitades i cal inscripció prèvia a molidenrata@ripollet.cat.

Continua la celebració de Sant Jordi a Ripollet -Imatge 1-Continua la celebració de Sant Jordi a Ripollet -Imatge 2-

Dimecres, 22 d'abril, a les 18 hores, Alba, la pintora de somnis presentarà el seu llibre Un mar de semillas al Centre Cultural i a les 20 hores se celebrarà la segona Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Municipal. L'acte està organitzat per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i el PMC i compta amb la col·laboració del grup de poesia de l'Escola d'Adults i el Casal d'Avis.

23 d'abril, Sant Jordi
El programa d'actes finalitzarà el dia de Sant Jordi, dijous, 23 d'abril, amb parades de llibres i flors durant tot el dia i una sèrie d'activitats que han preparat conjuntament el Racó de Lletres Locals i el Patronat Municipal de Cultura, així com d'altres entitats.

A les 15 hores el Centre de Formació d'Adults Jaume Tuset realitzarà una lectura compartida de contes de Pere Calders i de fragments sobre personatges, llocs i entorns de La Regenta, de Leopoldo Alas Clarín. Serà a la seu del centre, a la rambla Pinetons, 1.

A les 17.30 hores, una proposta per als més petits, organitzada pel Patronat Municipal de Cultura. Es tracta del contacontes Rebombori, que tindrà lloc al pati del Centre Cultural. Serà a càrrec de Patricia McGill i explicarà contes d'animals, de bruixes, de prínceps i de princeses.

El Bar del Centre Cultural també participarà en la diada de Sant Jordi amb una xocolatada a partir de les 17.30 hores. A les 18.30 h. es farà a la sala d'actes del Centre Cultural un taller de publicacions digitals, sobre com fer-les i com promocionar-les. A càrrec de Jordi Igualada, autor de Tráfico oculto, i Àngels Oms, autora de Siete historias. I a les set, lliurament de premis del 2n Concurs de Booktrailers organitzat per la Biblioteca de Ripollet.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal