fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'historiador Ramon Martos presenta la seva segona obra sobre el període republicà a Ripollet -Cultura- 15/04/2015

L'historiador local i professor universitari, Ramon Martos, va presentar ahir dimarts, al Centre Cultural, la seva obra Ripollet 1930-1953. De la II República al primer Franquisme. L'acte, al qual va assistir un nombrós públic, va comptar amb l'obertura de l'alcalde, Juan Parralejo i el professor d'Història Contemporània de la UAB, Joan Serrallonga.

L'historiador Ramon Martos presenta la seva segona obra sobre el període republicà a Ripollet -Imatge 1-L'historiador Ramon Martos presenta la seva segona obra sobre el període republicà a Ripollet -Imatge 2-L'historiador Ramon Martos presenta la seva segona obra sobre el període republicà a Ripollet -Imatge 3-L'historiador Ramon Martos presenta la seva segona obra sobre el període republicà a Ripollet -Imatge 4-L'historiador Ramon Martos presenta la seva segona obra sobre el període republicà a Ripollet -Imatge 5-

Martos va recordar la importància de l'obra editada l'any 1987 i va destacar el rigor d'aquest nou treball, per al qual ha comptat amb nombrosos testimonis dels fets de la República i el primer Franquisme. L'autor va explicar que l'estudi d'aquesta etapa de la història local serveix per comprendre a petita escala els canvis polítics que es van experimentar a Catalunya i Espanya.

El llibre ha estat editat per l'Associació Ràdio Ripollet i es podrà adquirir al Sant Jordi a la Rambla i a les llibreries de la localitat.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal