fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Música, entitats, artesania, tapes i la visita de Sor Lucía Caram, al Sant Jordi a la Rambla 2015 -Cultura- 16/04/2015

El proper diumenge, 19 d'abril, Ripollet celebrarà la 28a edició del Sant Jordi a la Rambla, organitzada per la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet i el Patronat Municipal de Cultura. L'entitat ha programat un bon nombre d'activitats, a banda de la tradicional Fira d'entitats i d'artesania, que es desenvoluparà de 10 del matí a 20 hores, a les rambles de Sant Esteve i Sant Jordi.

Música, entitats, artesania, tapes i la visita de Sor Lucía Caram, al Sant Jordi a la Rambla 2015 -Imatge 1-Música, entitats, artesania, tapes i la visita de Sor Lucía Caram, al Sant Jordi a la Rambla 2015 -Imatge 2-Música, entitats, artesania, tapes i la visita de Sor Lucía Caram, al Sant Jordi a la Rambla 2015 -Imatge 3-

Així, el programa també inclou una marató d'actuacions d'entitats locals, entre les 11.45 i les 14 hores. A partir de les 12, a la plaça del Molí, es podran degustar les tapes de la Mostra Gastronòmica, organitzada pel Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i la Regidoria de Comerç i Indústria. I a les 12.15, la Sala d'Actes del Centre Cultural acollirà una xerrada-col·loqui amb Sor Lucía Caram, sota el títol 'Tots contra la pobresa infantil'. Aquesta activitat ha estat organitzada per la CRAC i la Penya Barcelonista de Ripollet, entitat que cada col·labora amb la festa. Els assistents a l'acte podran col·laborar amb la compra del llibre solidari Tú ahorras, ganamos todos.

Durant el matí, la Societat Coral el Vallès actuarà pels carrers de Ripollet. La cantada es clausurarà al migdia al Centre Cultural. Paral·lelament, Ripollet Ràdio oferirà una programació especial durant el matí a peu del Casal de Joves.

A la tarda, davant el Centre Cultural, es podrà gaudir de l'actuació musical de The Nerly Beatles, a les 17.30 hores, amb motiu de la celebració del 50è aniversari del concert dels Beatles a Barcelona. Es tracta de música contemporània, atemporal i dirigida a tot tipus de públic.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal