fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple Municipal del mes de març de 2015 -Plens- 27/03/2015

El passat dijous 26 va tenir lloc la sessió ordinària del Ple Municipal del mes de març, que va comptar amb 11 punts a l'ordre del dia. A banda del despatx d'ofici, el primer punt va aprovar el permís de compatibilitat d'una funcionària de l'Ajuntament amb els vots a favor de tots els grups a excepció d'EUiA que s'hi va abstenir.

Acords del Ple Municipal del mes de març de 2015 -Imatge 1-
Es va donar llum verda per unanimitat, d'altra banda, a un expedient de modificació de crèdits de 7.000 euros. El punt número 5 portava a aprovació la declaració especial d'interés de les obres de reparació de lesions estructurals de l'aparcament del CAP II Cerdanyola-Ripollet.
Tots els grups van votar a favor excepte EuiA que va optar per l'abstenció. Per unanimitat també es va aprovar la declaració d'especial interés de les obres de rehabilitació de l'edifici de La Societat Coral El Vallès a través d'una subvenció de la Diputació de Barcelona.
El punt número 7 posava a debat una modificació del contracte del servei de neteja viària que suposaria un reforç per a la neteja d'orins i l'ús d'una nova màquina fregadora, així com donar suport al Departament de Jardineria. Van votar a favor PSC i CIU i s'hi van abstenir EuiA, COP-CpR i Partit Popular.
El punt número 8 va comptar amb els vots favorables de PSC, CIU, PP i COP-CpR i l'abstenció d'EUiA. Portava a aprovació l'oferta pública d'ocupació 2015 i el compliment del principi d'estabilitat marcat pel govern central.

El darrer punt abans de les mocions va consistir en la lectura, per part del Sr. Ramon Costa, de la Memòria del Defensor del Ciutadà corresponent a les actuacions realitzades durant l'any 2014.

Pel que fa a les mocions, s'en va debatre una, a proposta de CIU i PSC amb l'objectiu d'incorporar clàusules socials en la contractació de l'Administració Pública Local. Va ser aprovada per unanimitat.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal