fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'escola de música de la Societat Coral El Vallès, una realitat -Cultura- 26/03/2015

El passat dijous 26 de març, el Centre d'Interpretació del Patrimoni va acollir la presentació de la que serà la nova escola de música de la Societat Coral El Vallès a partir del mes de setembre. El Patronat Municipal de Cultura i l'associació han signat un conveni de col·laboració que permetrà que el nou espai inicii la seva activitat al setembre.

L'escola de música de la Societat Coral El Vallès, una realitat -Imatge 1-
El projecte, impulsat des de la Societat Coral El Vallès després que l'anterior escola tanqués, i capitanejada pel president de l'entitat Lluís Miró i pels músics i educadors Jordi Giménez i Silvia Miguel, preten oferir a Ripollet formació musical per a tots els perfils: tant per a aquells que vulguin fer de la música la seva carrera professional, com per als que en vulguin aprendre més en l'àmbit de l'oci.

L'educació que oferiran, anirà des de l'estimulació musical per als nadons de 0-3 anys fins a la preparació de proves per a l'accés als estudis superiors de música o la formació per adults. Durant la roda de premsa tots tres van deixar molt clar que era un projecte creat amb molta il·lusió i que formaria part de la vida participativa del municipi. Hores d'ara, la plantilla de mestres ja està triada i durant el Sant Jordi a la Rambla es donaran a conèixer a la població en general així com a d'altres entitats i centre educatius.

Les matrícules estan previstes que s'obrin a mitjans de maig. La regidora de Cultura, Rosa Maria Martín, va destacar la gran feina feta tant des de la Societat Coral el Vallès com des del PMC per posar en marxa aquest projecte "en un temps rècord". Les persones interessades poden adreçar un correu electrònic a escolascv@gmail.com on se'ls informarà de tot el que fa referència a la formació que oferirà l'escola a partir del setembre a la planta superior del CIP.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal