fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet reclama "un poble per viure i no per sobreviure" -Política- 26/02/2015

Decidim Ripollet va celebrar el dimecres, 25 de febrer, al vestíbul del Teatre Auditori del Mercat Vell, l'acte de presentació del seu candidat, José María Osuna, plantejat com un agermanament amb la lluita municipalista andalusa. Així, l'acte va comptar amb la presència de Néstor Salvador, militant del SAT, qui va reivindicar la lluita social contra la oligarquia de polítics, bancs i grans empreses. L'acte també va comptar amb les intervencions de Cristina Casamitjana, del COP-CpR i Julio Rua, portaveu de Podemos i membre de Decidim Ripollet.

Decidim Ripollet reclama "un poble per viure i no per sobreviure" -Imatge 1-Decidim Ripollet reclama "un poble per viure i no per sobreviure" -Imatge 2-Decidim Ripollet reclama "un poble per viure i no per sobreviure" -Imatge 3-Decidim Ripollet reclama "un poble per viure i no per sobreviure" -Imatge 4-

Néstor Salvador es va mostrar optimista quant a la candidatura de Decidim Ripollet, tot assegurant que han de ser un clar exemple al Vallès "de com es guanya i es serveix al poble". José María Osuna, per la seva part, va explicar que Decidim és una acumulació de forces col·lectives i individuals que volen una participació ciutadana real a les decisions de l'Ajuntament, governant amb transparència i recuperant la gestió directa dels serveis. Osuna va assegurar que volen potenciar els barris, fer front a la situació d'emergència social actual i incentivar la innovació social, recollint idees de veïns i col·lectius.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal