fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ripollet acull la 9a Copa del Món de Clubs de la FIAP -Cultura- 27/02/2015

Ripollet serà seu de la 9a Copa del Món de Clubs de la Federació Internacional de l'Art Fotogràfic (FIAP). L'esdeveniment, coordinat per l'entitat local Acció Fotogràfica Ripollet, amb el suport del Patronat Municipal de Cultura, tindrà lloc els propers 27 i 28 de febrer. Durant aquest cap de setmana tindrà lloc el lliurament dels premis i una jornada de treball de la FIAP, que comptarà amb una delegació internacional, formada per una trentena de persones de deu països.

Ripollet acull la 9a Copa del Món de Clubs de la FIAP -Imatge 1-Ripollet acull la 9a Copa del Món de Clubs de la FIAP -Imatge 2-
Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica Ripollet, va destacar, a la roda de premsa de presentació, que és la primera vegada que els premis s'organitzen fora de París i que és un orgull per a una entitat tan jove poder dur-los a Ripollet. Per la seva part, la regidora de Cultura, Rosa Martín, va felicitar Acció per la iniciativa i va mostrar la seva satisfacció perquè Ripollet sigui durant uns dies la capital de la fotografia.

Exposicions
D'altra banda, des del passat 1 de febrer i fins el 5 de març, es podran veure al Centre Cultural tres exposicions: a la Sala 1, les fotografies guanyadores de la 9a Copa de la FIAP, amb instantànies dels 10 millors clubs i 10 millors autors guardonats. Simultàniament, a la Sala d'Art s'instal·larà una mostra de club guanyador Wigan 10 Foto Club (Anglaterra) i una selecció de treballs d'Acció Fotogràfica, que precissament va ser menció d'honor a la passada edició dels premis.

Gala de la FIAP
El lliurament dels guardons de la 9a Copa del Món de la FIAP serà el dissabte 28 de febrer. La comitiva, però, arribarà divendres 27, per assistir a la recepció oficial i dissabte 28, a les 19 hores, es farà la Gala dels premis a la Sala d'Actes del Centre Cultural. L'organització també ha destacat que col·laboració d'entitats de la vila i que l'allotjament i la restauració seran oferts per establiments de la localitat.

Foto: Montse Rozas

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal