fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El carnet de la Biblioteca, al mòbil -Cultura- 23/02/2015

La Diputació de Barcelona ha desenvolupat, tant per a sistemes Android com iOs, l'aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques Municipals 'BibliotequesXBM'. Aquesta app indica, entre d'altres, quines biblioteques públiques de la demarcació de Barcelona hi ha més a prop de l'usuari i quines activitats ofereixen. Igualment, permet dur el carnet de la biblioteca al mòbil i accedir al Catàleg Aladí.

El carnet de la Biblioteca, al mòbil -Imatge 1-

La cerca d'activitats es pot fer per data, tipus d'activitat, municipi i biblioteca. També existeix l'opció de veure les biblioteques en un mapa, i guardar les activitats i biblioteques preferides. La informació bàsica de cada biblioteca inclou: horaris, localització en el mapa, com arribar-hi, dades de contacte, perfils a les xarxes socials i activitats programades.

A més d'aquestes prestacions, l'app també ofereix la mobilització del carnet, és a dir, incorpora el carnet de biblioteca a l'app i, per tant, en descarregar-la ja no cal dur el carnet "físic" per a tràmits com el préstec o autopréstec de documents o gaudir dels avantatges culturals del carnet. El carnet de biblioteca es mostra a la pantalla del mòbil i el lector de codi de barres el llegeix directament. L'altra novetat de la versió actualitzada és que inclou un accés directe al Catàleg Aladí.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal