fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Carnaval 2015. Ja és temps de disbauxa a Ripollet! -Cultura- 13/02/2015

Les activitats del Carnaval 2015 a Ripollet comencen aquest divendres, 13 de febrer, amb el carnaval infantil, a la plaça de Joan Abad, tot i que el tret de sortida el van donar el passat dimecres els Diables de Ripollet, amb la penjada del Cabraboc. La festa dels més joves enguany incorpora algunes novetats, amb l'objectiu de recollir algunes de les millores proposades pels ripolletencs.

Carnaval 2015. Ja és temps de disbauxa a Ripollet!  -Imatge 1-Carnaval 2015. Ja és temps de disbauxa a Ripollet!  -Imatge 2-

Així, a les 17 h començarà l'espectacle Quin sarao! de la companyia Xarop de Canya, pensat per als més petits. A les 18.30 h disco-mòbil, amb els millors èxits del moment, per al públic familiar. I a les 20 h es recuperarà el cabraboc i la llegenda del vell i la vella, amb un espectacle amb lluïment de foc fred (de llum i color) de la mà de les Bruixes de Ripollet.

La Rua
La rua tindrà lloc el dissabte, 14 de febrer, a partir de les 17.30 hores, i comptarà enguany amb 10 comparses i la participació de més de 600 persones. Sortirà des del carrer de Sarrià de Ter amb la rambla de Sant Jordi i acabarà a l'encreuament entre les avingudes Pinetons i Maria Torras.

Carnaval Jove
Dissabte, 14 de febrer, a banda de la tradicional Rua de Carnaval, a la nit hi haurà el ball de carnaval jove, a partir de les 23.30 hores al Pavelló Joan Creus, amb concurs de disfresses inclòs. Recordem que els menors de 16 anys han d'anar acompanyats del seu pare/mare o tutor i els majors de 16 hauran de presentar el Document Nacional d'Identitat. Per poder optar als premis del Ball de Carnaval Jove caldrà inscriure's el mateix dia a la taquilla del Pavelló Municipal d'Esports entre les 12 i la una de la matinada. Podran participar al concurs joves amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys. El primer premi serà una consola, el segon una tablet i el tercer uns auriculars, tots ells patrocinats pel Centre Comercial Baricentro.

Les activitats finalitzaran el dimecres, 18 de febrer, amb la sardinada popular a càrrec de l'Associació Gastronòmica El Setrill. Aquell mateix dia els Diables de Ripollet realitzaran la despenjada del Cabraboc del balcó de Ripollet Ràdio, convocant a tots els ripolletencs que vulguin a fer soroll per acompanyar-los en aquest ritual de comiat.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal