fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El PMC obre les inscripcions per a la Rua de Carnaval 2015 -Cultura- 27/01/2015

Ja s'han fet publiques les bases per participar a la Rua de Carnaval 2015, que tindrà lloc el dissabte, 14 de febrer. Les inscripcions s'han de realitzar al Centre Cultural fins el 6 de febrer. Es podran inscriure comparses, disfresses individuals i grups reduïts d'entre 2 i 5 persones. Les comparses formades per més de 10 components podran solicitar equip de música i aquelles que l'hagin de llogar rebran una ajuda del Patronat Municipal de Cultura. El PMC també destinarà 5 euros per persona a tots els ripolletencs que participin a la rua.

El PMC obre les inscripcions per a la Rua de Carnaval 2015 -Imatge 1-El PMC obre les inscripcions per a la Rua de Carnaval 2015 -Imatge 2-El PMC obre les inscripcions per a la Rua de Carnaval 2015 -Imatge 3-

La Rua tindrà lloc el dissabte, 14 de febrer, a partir de les 17.30 hores, amb sortida des del carrer de Sarrià de Ter amb la rambla de Sant Jordi. Trobaran les bases detallades a les imatges adjuntes.

Carnaval 2015
Les activitats del Carnaval començaran divendres, 13 de febrer, amb el carnaval infantil, a la plaça de Joan Abad. A les 17 hores, hi haurà un espectacle infantil, seguit de disco mòbil per a públic familiar. A les 20 hores, les Bruixes de Ripollet realitzaran una narració teatralitzada del conte del Vell i la Vella, amb foc i versots.

Dissabte, 14 de febrer, a banda de la tradicional Rua de Carnaval, a la nit hi haurà el ball de carnaval jove, a partir de les 23.30 hores al Pavelló Joan Creus, amb concurs de disfresses inclòs. Recordem que els menors de 16 anys han d'anar acompanyats del seu pare/mare o tutor.

Les activitats finalitzaran el dimecres, 18 de febrer, amb la sardinada popular a càrrec de l'Associació Gastronòmica El Setrill. Aquell mateix dia els Diables de Ripollet realitzaran la despenjada del Cabraboc del balcó de Ripollet Ràdio, que penjaran l'11 de febrer.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal