fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El PMC presenta Cultura en Xarxa -Cultura- 16/12/2014

El Patronat Municipal de Cultura va presentar el passat dilluns, 15 de desembre, el seu projecte Cultura en Xarxa, en el qual han estat treballant el darrer any, per tal de posar a l'abast de tothom la informació online dels diversos equipaments culturals del municipi. La regidora de Cultura, Rosa Martín, va assegurar que estan "molt satisfets del resultat" i que després de la remodelació aquesta legislatura de la Biblioteca Municipal i el Teatre Auditori, amb aquest projecte obren, de forma virtual, el 5è equipament cultural del municipi.

El PMC presenta Cultura en Xarxa -Imatge 1-El PMC presenta Cultura en Xarxa -Imatge 2-El PMC presenta Cultura en Xarxa -Imatge 3-

El projecte Cultura en Xarxa engloba la nova web del Patronat Municipal de Cultural; els blogs del CIP Molí d'en Rata, la Biblioteca Municipal i el Centre Cultural; la informació cultural de l'App Ripollet Ciutat i les pàgines de facebook i el compte de twitter del Patronat Municipal de Cultura. Amb totes aquestes eines, el PMC no només facilita tota aquella informació detallada dels diversos equipaments, que actualitzen puntualment, sinó que també vol que siguin "un motor de participació ciutadana", tal i com va explicar el seu coordinador, Albert Obrero.

Cultura en Xarxa "és un projecte de transformació contínua" que, tal i com va avançar Obrero, ja treballa en la creació d'un compte en Instagram per Carnaval, una app pròpia per a la Festa Major 2015 i la web del Teatre Auditori. Aquest darrer projecte fa temps que el treballen en col·laboració amb l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, com a programador estable de l'equipament, i esperen que estigui en marxa en proves el proper mes de gener.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal