fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Jornada sobre protecció de dades per a la coordinació del protocol de violència vers les dones -Societat- 27/11/2014

Aquest dijous, dia 27 de novembre, a partir de les 9 del matí, al Centre Cultural, la Regidoria de Polítiques d'Igualtat organitza una jornada de treball interna amb el títol 'Intercanvi d'informació i protecció de dades per a la coordinació del protocol'. Aquesta jornada s'emmarca en la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les dones, el 25 de novembre.

Jornada sobre protecció de dades per a la coordinació del protocol de violència vers les dones -Imatge 1-

La jornada comptarà amb la presentació de l'Alcalde, Juan Parralejo i la presidenta de l'Institut Català de les dones, Montserrat Gatell Pérez i la formació anirà a càrrec de Laia Rosich i Solé, psicòloga especialitzada en violència familiar i codirectora del Safareig.

L'acte està inclòs en les accions formatives dirigides a professionals del protocol d'atenció de les dones en situació de violència masclista a Ripollet i persones que formen part de diferents serveis municipals, locals i comarcals d'atenció a les persones, i per tant, susceptibles d'atendre a dones victimitzades per la violència masclista.

La protecció de dades és la temàtica central de la jornada. És important unificar criteris i usos del tractament de les dades personals de dones en situacions de violència masclista, per tal d'afavorir el treball en xarxa amb les garanties necessàries per a les dones, adolescents i infants.

Des del protocol de violència de Ripollet, s'ha considerat imprescindible, dedicar un espai a aquest àmbit, ja que és una temàtica de gran controvèrsia en els circuits locals d'atenció a les dones víctimes de la violència masclista.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal