fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Associació d'Espectadors commemora amb els esplais locals el Dia Internacional de l'Infant -Cultura- 04/11/2014

Amb motiu del Dia Internacional de l'Infant, que se celebra el 20 de novembre, dia de l'aprovació per les Nacions Unides de la Convenció dels Drets dels Infants ara fa 25 anys, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell ha programat, el 21 de novembre, a les 19 hores, una segona funció de l'espectacle La gran ilusión, del mag Antonio Díaz. També ha endegat un nou projecte de col·laboració amb els esplais L'Estel i La Gresca, a qui destinarà el 50% de la recaptació d'aquesta funció especial, especialment dirigida a infants, avis i pares.

L'Associació d'Espectadors commemora amb els esplais locals el Dia Internacional de l'Infant -Imatge 1-

L'Associació d'Espectadors també instal·larà al vestíbul del Teatre Auditori una exposició sobre els drets dels infants, on els dos esplais locals també posaran informació per donar a conèixer la seva feina. Joan Ramón Gordo, president de l'Associació d'Espectadors, va declarar en roda de premsa, que "tot i que és simbòlica la nostra aportació, per nosaltres és molt important" i va fer èmfasi en que "és gràcies a la societat civil, gent que treballa de manera voluntària pel poble". Des dels esplais es va apuntar la possibilitat de destinar part dels diners a fer una gran festa infantil sobre els drets dels infants. A més, l'Esplai La Gresca ha decidit que part d'aquests diners els destinarà a les colònies, per tal d'ajudar les famílies que ho necessitin.

Quant a les entrades per veure La gran ilusión, d'Antonio Díaz, l'Associació d'Espectadors ha informat que estan totes reservades. Tot i això, el proper divendres, 7 de novembre, es posaran a la venda al local de l'associació una sèrie d'entrades que havien estat reservades per a grups. El mateix dia de l'espectacle, aquelles entrades que no hagin estat recollides també es posaran a la venda a la taquilla del Teatre Auditori. Així, a partir de les 18.30 h es vendran les de l'espectacle de les 19 hores i a les 21 h. les de la sessió de la nit.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal