fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC del Vallès Occidental presenta esmenes als pressupostos de l'Estat -Política- 29/10/2014

El diputat vallesà del PSC al Congrés, Carlos Corcuera, considera preocupant la falta d'inversió que pateix el Vallès Occidental en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any que ve. Per això, els socialistes han presentat diferents esmenes per resoldre aquesta situació a la nostra comarca. Pel que fa a les inversions que afecten Ripollet, el PSC reclama fer realitat la proposta dels ajuntaments de Ripollet, Santa Perpètua, La Llagosta i Montcada i Reixac de fer un enllaç de les línies R3 i R8 en l'equipament supramunicipal previst a l'antic polvorí de Montcada.

El PSC del Vallès Occidental presenta esmenes als pressupostos de l'Estat -Imatge 1-

El PSC també reclama una nova estació a Santa Perpètua i Ripollet, i la construcció de l'intercanviador de la línia Papiol-Mollet, entre RENFE i FGC, a Baricentro a Barberà del Vallès, Hospital General i Vollpelleres.

Segons Corcuera, els comptes de l'Estat tornen a oblidar-se del Vallès Occidental "deixant de banda infraestructures que ja es van reclamar al 2014". La inversió de l'Estat al Vallès Occidental es redueix, segons Corcuera, a una partida per fer actuacions a l'estació de ferrocarril de Montcada i Reixac, i a complir amb els requisits de seguretat de l'aeroport de Sabadell, "encara que amb una baixada en les quanties comparat amb l'any passat".

Pel que fa a la resta d'esmenes, els socialistes també demanen, per exemple, enllestir el projecte constructiu del Quart Cinturó en el tram Terrassa-Granollers, el soterrament de la línia convencional Barcelona-Portbou al seu pas per Montcada o la construcció de l'estació de tren Can Llong-Castellarnau a Sabadell.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal