fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Demanen un model de gestió de residus més sostenible i responsable -Medi Ambient- 23/10/2014

Representants de la CEPA (Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius), la Fundació Catalana Residu Zero i les plataformes de residus Cerdanyola i Montcada van demanar un canvi en les polítiques de residus, en el marc de la xerrada sobre els ecoparcs, organitzada pel Compromís per Ripollet. Els ponents van demanar un model més sostenible i responsable, que no hipotequi la salut les generacions futures.

Demanen un model de gestió de residus més sostenible i responsable -Imatge 1-Demanen un model de gestió de residus més sostenible i responsable -Imatge 2-Demanen un model de gestió de residus més sostenible i responsable -Imatge 3-

A l'acte, que va servir de presentació de la nova Plataforma de residus de Ripollet, es va parlar de l'abocador de Cerdanyola, la cimentera de Montcada i de l'Ecoparc-2. Segons van coincidir les diferents intervencions, cal més informació i més fermesa de les administracions. Per al membre de la CEPA, Josep Lluís Moner: "ens alarmen les pudors, però el que ens ha de preocupar és la toxicitat".

Foto: membres de la CEPA, Fundació Catalana Residu Zero, Plataform contra l'abocador de Cerdanyola, Plataforma contra la incineració en cimenteres de Montcada.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal