fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Millores en la gestió del Cementiri Municipal -Serveis- 17/10/2014

Des de fa uns mesos, l'àrea de Serveis Municipals de l'Ajuntament està treballant per millorar la gestió del cementiri municipal. Per això, s'estan digitalitzant totes les dades de què es disposa a l'Ajuntament, tant pel que fa als ciutadans i ciutadanes que reposen al cementiri com pel que refereix al propietaris i legitimaris de drets de les diferents sepultures.

Millores en la gestió del Cementiri Municipal -Imatge 1-
En aquests moments, s'està treballant en una segona fase d'actualització de la base de dades, procedint a identificar els titulars de drets dels nínxols. Tot seguit, es contactarà amb les persones que s'han presentat a les dependències municipals per tal que aportin tota aquella documentació que considerin oportuna per justificar la titularitat dels drets de la sepultura.

Essent conscients que es tracta d'un tema sensible i que es pot tractar d'un procés llarg i, de vegades, farragós i, des de l'àrea de Serveis Municipals es demana la col·laboració dels veïns i veïnes, des del respecte màxim a les persones i als difunts que legítimament reposen al cementiri municipal. D'aquest procés es tindrà coneixement exacte del número de sepultures de què disposa l'Ajuntament per tal de tramitar les noves concessions.

Aquest procediment d'identificació de propietaris o titulars de drets de les sepultures es farà de forma paral.lela a la redacció d'un nou reglament del cementiri que posi al dia el vigent actualment, completament anacrònic a dia d'avui.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal