fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Acció Fotogràfica Ripollet es classifica com a millor club del mundial de Limours -Cultura- 17/10/2014

Acció Fotogràfica Ripollet ha estat seleccionat com a millor club classificat al 8è mundial fotogràfic de Limours, a França, en la secció d'imatge digital en blanc i negre. El seu soci Pedro Justícia ha obtingut medalla de plata i Sandra Martínez la de bronze, tots dos en blanc i negre. El premi al millor club del circuit el va recollir el president d'Acció Fotogràfica Ripollet, Joan Serrano, el passat 13 d'octubre a Àustria.

Acció Fotogràfica Ripollet es classifica com a millor club del mundial de Limours -Imatge 1-Acció Fotogràfica Ripollet es classifica com a millor club del mundial de Limours -Imatge 2-Acció Fotogràfica Ripollet es classifica com a millor club del mundial de Limours -Imatge 3-Acció Fotogràfica Ripollet es classifica com a millor club del mundial de Limours -Imatge 4-Acció Fotogràfica Ripollet es classifica com a millor club del mundial de Limours -Imatge 5-

El passat dia 18 d'octubre, a la gala d'entrega de premis de la Confederació Espanyola de Fotografia, celebrada a Vilanova i la Geltrú, en Joan Serrano va rebre la distinció d'excel·lència de la Confederació, a més de retre un emotiu homenatge al soci d'Acció, Miquel Parreño.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal