fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Èxit de participació a l'Urban Day 2014 -Joventut- 30/09/2014

El passat dissabte, 27 de setembre, es va celebrar la sisena edició de l'Urban Day, organitzada des de la Regidoria de Joventut i Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet. L'activitat té com a objectius principals potenciar la participació dels joves amb activitats urbanes, fomentar els espais de convivència i veïnatge als barris i visibilitzar l'esport del skateboard a Ripollet.

Èxit de participació a l'Urban Day 2014 -Imatge 1-Èxit de participació a l'Urban Day 2014 -Imatge 2-Èxit de participació a l'Urban Day 2014 -Imatge 3-

El nucli de l'activitat es va centrar en la bowl situada al parc Primer de Maig, on es van fer un concurs de skooter i de skate amb la participació d'una trentena de joves. El lliurament de premis va estar presidit pel regidor de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez.

L'acte va comptar amb la col·laboració de l'entitat PatinSSolidaris, que va organitzar circuits per a joves de skates i bicis i van fer exhibicions de bike trial. També van col·laborar en la realització de l'activitat, l'associació de veïns de Can Mas i el gimnàs Duofitness, qui va organitzar una masterclass de ball contemporani per al públic assistent, així com dues exhibicions de grups d'adults i joves guanyadores de diferents competicions a nivell estatals. Com a cloenda, el grup 'Hombres Bala', van oferir un concert de hip hop pel públic assistent.

La valoració de la Regidoria, dels participants i dels veïns del barri de Can Mas que van assistir als actes ha estat molt positiva.


R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal