fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
La consellera de Benestar i Familia es reuneix amb representants del Vallès Occidental -Política- 28/09/2014

El passat dijous 25 de setembre, la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté es va reunir amb representants dels municipis del Vallès Occidental per abordar diferents qüestions relatives als serveis d'atenció a les persones, centrant-se en quatre línies prioritàries: la renda mínima d'inserció, les beques menjador, la pobresa infantil i l'accés i manteniment de l'habitatge. Aquesta trobada és resultat de la petició que van fer de forma unànime els alcaldes i alcaldesses de la comarca.

La consellera de Benestar i Familia es reuneix amb representants del Vallès Occidental -Imatge 1-
Durant la reunió de treball els representants del Vallès Occidental van deixar palès que els ajuntaments estan treballant sovint més enllà de les seves competències".
Per la seva banda, la consellera Munté va afirmar que era conscient de l'esforç dels municipis i va garantir que es treballarà de manera coordinada.

Les peticions locals es van centrar bàsicament en la pobresa infantil, la pobresa energètica i en la necessitat d'agilitzar els pagaments del Departament de Benestar Social i Família als ajuntaments i consells comarcals per poder fer que el compromís amb les famílies sigui encara més gran i més efectiu.

Durant la reunió també es va parlar de la necessitat de revisar encara amb més profunditat les beques menjador. Després que aquest curs s'hagin homogeneïtzat els criteris a nivell català i s'hagi produït un augment de les beques, famílies sense ingressos han obtingut ajut del 50% de la beca i necessiten que l'Ajuntament els la complementi per poder dinar a l'escola.

Els alcaldes i alcaldesses han reclamat un treball transversal i interdepartamental per a establir mesures per lluitar contra la pobresa en totes les seves vessants.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal