fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple Municipal de setembre de 2014 -Plens- 26/09/2014

El passat dijous 25 de setembre va tenir lloc la sessió ordinària del Ple Municipal, que va comptar amb nou punts a l'ordre del dia. Així, es van aprovar per unanimitat les festes locals per a l'any 2015, que seran els dilluns 25 de maig i 31 d'agost. La pròrroga del contracte de gestió del servei públic de menjador escolar amb l'empresa SERHS Food Area fins al 31 de juliol de 2018 va ser altre dels punts debatuts durant la sessió. Es va donar llum verda a aquest punt amb els vots a favor de PSC, CIU i PP, l'abstenció d'ICV-EUiA i el vot en contra del COP-CpR.

Acords del Ple Municipal de setembre de 2014 -Imatge 1-Acords del Ple Municipal de setembre de 2014 -Imatge 2-Acords del Ple Municipal de setembre de 2014 -Imatge 3-Acords del Ple Municipal de setembre de 2014 -Imatge 4-
El punt 5 portava al Ple una modificació de crèdits per un import de 70.514 euros que seran destinats a inversions i que provenen de revisions de l'IPC de diversos contractes dels quals s'ha obtingut un remanent. Tots els grups hi van votar a favor a excepció del COP-CpR que s'hi va abstenir.

El compte general de 2013 també es va aprovar durant la sessió de setembre amb l'abstenció d'ICV-EUiA, Partit Popular i COP-CpR i els vots a favor de PSC i CIU.

El punt 7 portava a debat l'aprovació inicial de l'ordenança del mercat setmanal de Ripollet amb l'objectiu de millorar l'administració i la gestió sectorial d'aquesta activitat local. Aquesta ordenança inicial ha estat treballada per una comissió formada per l'Associació de Paradistes de Ripollet, l'Associació de Concessionaris del Mercat Nou i l'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal. El grup del COP-CpR s'hi va abstenir i la resta de grups municipals hi van votar a favor i el punt va ser aprovat.

Mocions
Pel que fa a les mocions, la primera la va presentar ICV-EUiA i reivindicava una elecció democràtica dels alcaldes i alcaldesses, en contra de la reforma electoral que te previst aplicar el Partit Popular abans de les properes eleccions municipals. Hi van votar a favor CIU, PSC i COP-CpR i en contra el Partit Popular i la moció va ser aprovada.

Per la seva part, el COP-CpR va presentar un text manifestant-se en contra de la privatització del cànon de l'aigua, redactat per la Plataforma Aigua és Vida i apadrinat pel grup municipal. La moció va ser desestimada amb els vots a favor d'ICV-EUiA, l'abstenció del PP i els vots en contra de CIU i PSC.

Seguidament es portava a debat la proposta dels grups municipals de CIU, COP-CpR i ICV-EUiA, amb un text de suport a la convocatòria de consulta del 9 de novembre de 2014. La moció va ser aprovada amb els vots a favor dels impulsors de la moció, el vot en contra del PP i  l'abstenció del PSC.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal