fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Nova campanya per erradicar els actes incívics i mantenir net Ripollet -Serveis- 23/09/2014

Aquest dilluns, 22 de setembre, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va presentar en roda de premsa una nova campanya de neteja que, sota el títol 'A Ripollet, Joc Net', té com a objectiu sensibilitzar, educar i actuar per una via pública més neta i en bon estat. A l'acte hi eren presents la regidora de Medi Ambient, Gemma Edo, la d'Urbanisme, Rosa Maria Martín, el regidor de Comerç, Indústria i Turisme, Joan Fandos i el d'Ocupació, Ferran Tornel.

Nova campanya per erradicar els actes incívics i mantenir net Ripollet -Imatge 1-Nova campanya per erradicar els actes incívics i mantenir net Ripollet -Imatge 2-Nova campanya per erradicar els actes incívics i mantenir net Ripollet -Imatge 3-Nova campanya per erradicar els actes incívics i mantenir net Ripollet -Imatge 4-Nova campanya per erradicar els actes incívics i mantenir net Ripollet -Imatge 5-
La iniciativa, posada en marxa davant la preocupació per la neteja dels carrers i l'ús intensiu de la via pública per al lleure dels ciutadans, ha estat treballada transversalment des de les regidories de Serveis Municipals, Urbanisme, Via Pública, Ocupació, Educació, Sanitat, Medi Ambient, Policia Local, Cultura i Comunicació.

Un pas més

Tot i que fins ara s'han realitzat accions específiques, com ara vigilar punts concrets d'ús incorrecte, netejar puntualment o fer un control del cens de gossos, ara es vol implicar i fer corresponsables els ciutadans en el manteniment dels espais comuns i en l'ús correcte dels contenidors.

La campanya serà participativa, ja que tothom podrà fer les seves aportacions per millorar, ampliar o modificar les actuacions municipals. També serà dinàmica, perquè tot i que la línia d'actuació està establerta, la participació de tots els agents implicats podrà modificar i millorar la programació prevista. Per últim, s'avaluaran periòdicament les accions realitzades per ajustar continguts i actuacions.

Amb quines accions compta la campanya?
- Es crearà un espai per fer suggeriments o denúncies a ripollet.cat
- La Policia Local informarà i sancionarà, vigilant especialment parcs, contenidors i gossos.
- Es realitzarà una exposició de fotogràfies amb les imatges que l'entitat Ripollet Acció Fotogràfica haurà captat d'actes incívics als carrers de Ripollet.
- Es treballarà des del Gremi d'Hostaleria amb els seus associats per tal que ajudin a mantenir neta la via pública, sobretot amb els que tenen terrasses en els seus establiments.
- Es lliuraran bosses d'escombraries als paradistes del mercat setmanal perquè deixin recollida la brossa del seu espai cada setmana. L'equip especial de neteja de l'Ajuntament passarà a recollir-la.
- Treball amb els estudiants des de la Guia d'Activitat Educatives.
- Dedicació a neteges especials per part de les persones que realitzen la prestació substitutòria de condemnes.
- Creació d'espais específics perquè entitats culturals i esportives puguin publicitar els actes que organitzen.
- Es controlarà exhaustivament la distribució de publicitat d'empreses privades i/o particulars (bustiades massives i enganxada de cartells).

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal