fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Es presenta la nova Guia d'Activitats Educatives 2014-2015 -Educació- 18/09/2014

La Regidoria d'Educació ha presentat novament enguany la Guia d'Activitats Educatives per al curs 2014-2015. Aquesta guia presenta algunes novetats, ja que afegeix dos apartats més: un de formació, amb propostes subvencionades per la Diputació de Barcelona, un altre de metodologia d'aprenentatge-servei. En aquesta darrera es proposen noves activitats on els participants aprenen treballant en necessitats reals de l'entorn, amb la finalitat de millorar-lo.

Es presenta la nova Guia d'Activitats Educatives 2014-2015  -Imatge 1-
La guia compta també, com en els anys anteriors, amb àmbits com el coneixement de l'entorn, l'educació artística, l'educació en valors, l'educació mediambiental, l'orientació laboral i tallers, i la vida saludable. Les propostes educatives s'ofereixen des de les diferents regidories i patronats de l'Ajuntament, així com des d'altres serveis i recursos del municipi.

El professorat interessat en qualsevol activitat que s'ofereix a la guia ha de fer la inscripció mitjançant aquest enllaç, al formulari que hi ha a dins de cada fitxa. El termini per sol·licitar les activitats finalitza el 15 d'octubre.

La regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, ha agrait la col·laboració de tots els departaments i agents que hi participen per ampliar l'oferta d'activitats educatives al municipi. 

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal