fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
La setmana de la mobilitat aposta per fer el carrer més nostre -Medi Ambient- 18/09/2014

Del 22 al 28 de setembre se celebra la Setmana de la mobilitat sostenible i segura, enguany sota el lema 'Fem el carrer més nostre'. Aquesta celebració promou la recerca de nous models de mobilitat que s'allunyin del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable que ajudi a la reducció de les emissions relacionades amb l'ús dels combustibles fòssils i que tenen un gran impacte en els processos relacionats amb el canvi climàtic. A Ripollet s'han organitzat diversos actes en el marc d'aquesta celebració.

La setmana de la mobilitat aposta per fer el carrer més nostre -Imatge 1-

El primer acte es realitzarà el dijous, 18 de setembre, amb una presentació de les obres de millora del carril bici que van finalitzar a finals de juliol. Aquestes obres han consistit en el condicionament del mirador que es troba al costat dels dipòsits d'aigua que es troben en el punt més alt del municipi des d'on es pot observar la major part de Ripollet i els dies clars es pot veure Sant Llorenç de Munt (la Mola), Montserrat, Collserola, el turó de Montcada, la Serra de Marina i El Montseny. Un altre punt on s'han realitzar millores és el camí de la Serra entre els carrers Pau Casals i carrer de la Granja.

El diumenge, 28 de setembre, conjuntament amb la Regidoria d'Esports i la Comissió de festes de la Tardor, s'ha organitzat una altra activitat de l'Agenda de tardor, amb la col·laboració de la Policia Local, Protecció Civil i els clubs ciclistes de Ripollet. Es tracta de la ja tradicional marxa ciclista a Ripollet, que arriba a la seva edició número XIX. El punt de trobada serà a les 10.30 hores, a l'interior de la Casa Natura, on tindrà lloc la inscripció de l'activitat, totalment gratuïta. Aproximadament a les 11 del matí es donarà la sortida que transcorrerà pels voltants del municipi i finalitzarà al barri de Tiana-Pont Vell, on els ciclistes inscrits podran afegir-se a la botifarrada popular que organitza l'associació de veïns.

Gemma Edo, regidora de Medi Ambient, vol "convidar tothom que vulgui a participar en els actes que s'organitzen dins aquesta setmana" i es recorda que per participar a la cursa és imprescindible l'ús del casc.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal