fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
FM'14: Activitats per als petits de la casa -Cultura- 31/08/2014

La Comissió de Festa Major sempre pensa en crear espais per als més petits i sobretot per poder gaudir en familia.

FM'14: Activitats per als petits de la casa -Imatge 1-FM'14: Activitats per als petits de la casa -Imatge 2-FM'14: Activitats per als petits de la casa -Imatge 3-

Jocs tradicionals
El CIP ofereix jocs tradicionals en familia. Serà d'11.30 fins a les 13.30 hores al Molí d'en Rata. Carreres de sacs, joc de les cadires, estirar la corda, trencar l'olla. I com a novetat un Concurs de Baldufes.

Cercavila infantil
A partir de les sis de la tarda, el diumenge s'omplirà de música, ritme i ball amb la Cercavila infantil de Colors que ens oferiran els Rhythm'n'Moyo. Sortiran de la plaça Onze de Setembre i faran rua pel carrer de Montcada, carrer de Padró, rambla de Sant Jordi, rambla de Sant Esteve i fi de festa a les pistes de l'ESBAR. Aquesta associació juvenil començar a caminar el juny del 2010 a la vila de Ripollet fruït de la il·lusió d'una desena de persones que van formar l'entitat. El seu objectiu principal és la creació i el desenvolupament d'espectacles de carrer en tots els àmbits de les arts escèniques.

Xim Xam Barrals!
La companyia Pa Sucat porta a Ripollet l'espectacle Xim Xam Barrals. El protagonitzen el professor Bots i Barrals i els seus tres savis i excèntrics col·laboradors. Sobre l'escenari, mostraran a tot el seu públic el seu darrer invent: una màquina que suma aigua i música per acabar amb els problemes de salut de la gent. L'aigua i la música són excel·lents per a la nostra salut. Fan desaparèixer la set i moure els nostres peus. Però què passa quan aquests dos ingredients es fusionen? Després de molts anys d'investigació, el professor Bots i Barrals ha arribat a la conclusió que la teràpia amb aigua i música pot acabar amb molts dels nostres mals.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal