fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
FM'14: Música Local al Parc dels Pinetons -Cultura- 31/08/2014

Enguany, The Foxholes, Against the Inspiration i Sablex Kidd han estat els guanyadors del Certamen de Grups Locals, convocat per la Regidoria de Joventut i Ciutadania. Actuaran a les 22 h al Parc dels Pinetons.

FM'14: Música Local al Parc dels Pinetons -Imatge 1-FM'14: Música Local al Parc dels Pinetons -Imatge 2-FM'14: Música Local al Parc dels Pinetons -Imatge 3-
The Foxholes
Van néixer l'any 2006, orientats al rock estàndard, evolucionant després a la barreja de rock i electro. El 2009 editen el seu primer cd amb 8 cançons i l'any 2010 el segon, sota el títol The foxholes com o doin fier no. El tercer treball, Brutal, arriba el 2011 i a finals de 2013 estrenen Escaparatismo cósmico, el seu quart àlbum. La formació de directe per 2014 està formada per Jonah, Yuca, Jose Adames i Clara Aleixandre.

Against the inspiration
Grup de metalcore nascut a Ripollet l'any 2013. Es van estrenar en concert al festival organitzat al desembre de l'any passat per la SBC TRVE Crew. El so del grup es caracteritza per la melodia i al mateix temps la contundència. La filosofia de la formació es basa en l'esforç enfront de la inspiració i això és el que defineix les composicions de la banda, formada per Adrià Roldan, David Palacio, Adrià Bravo, Daniel Herrera i Carlos Anselmo.

Sablex Kidd
Més conegut com a Sable, és un MC (mestre de cerimònies) que l'any 2011 va publicar el seu primer àlbum Sable - El estilo perfecto, i que ha col·laborat a la maqueta de Cortex to kill. Al desembre de 2013 publica el seu segon treball en solitari titulat Sablex Kidd-Plan B, que consta de 14 tracks de pur hip hop. Actualment, treballa en la segona entrega del grup Daños Colaterales, del que forma part juntament amb FM Musta.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal