fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
La Coral Infantil Els Pinetons, seleccionada pel programa Oh Happy Day Junior de TV3 -Educació- 02/09/2014

El proper mes de gener, la Coral Infantil de l'escola Els Pinetons serà una de les protagonistes del programa de TV3 Oh Happy Day Junior. La vintena de nens i nenes que forma la coral, sota la direcció de Toni Santiago i Luc-Olivier Sánchez, treballaran de valent a partir de setembre per tal de preparar la gala que gravaran el mes de novembre als estudis de TV3.

La Coral Infantil Els Pinetons, seleccionada pel programa Oh Happy Day Junior de TV3 -Imatge 1-La Coral Infantil Els Pinetons, seleccionada pel programa Oh Happy Day Junior de TV3 -Imatge 2-

Tant els directors de la Coral com els nens i nenes estan molt contents de poder viure i gaudir aquesta experiència. El grup de Els Pinetons va presentar-se al càsting del programa el passat mes de juny, amb un vídeo on van interpretar When I close my eyes, de J. Papoulis i un remix de Queen.

La Coral Infantil Els Pinetons és un projecte que va néixer ara fa quatre anys, impulsat per Toni Santiago i Luc-Olivier Sánchez, i que ha anat creixent any rere any. Actualment, està integrada pel grup de la Coral Infantil Els Pinetons, amb una vintena d'integrants, i per la Coral L'Esqueix, formada pels més petits de l'escola.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal