fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Associació Ripollet Rock presenta el festival d'enguany amb una festa -Cultura- 17/08/2014

Serà el proper 23 d'agost, a la sala Heaven and Hell de Cerdanyola del Vallès (Santa Ana, 27). Comptarà amb l'actuació de Blaze Out i se sortejarà material dels grups que actuen al festival, un concurs de air guitar, regals de cd's i samarretes i es podrà obtenir el material de promoció oficial del festival.

L'Associació Ripollet Rock presenta el festival d'enguany amb una festa -Imatge 1-

Després de les primeres confirmacions dels suecs The Poodles i els locals Drakum, l'Associació Ripollet Rock ha aconseguit tancar el cartell de la 22a edició del Ripollet Rock Festival. Així, s'ha confirmat l'actuació dels italians Vision Divine, els madrilenys Dark Moor i els gironins MorphiuM. El concert tindrà lloc en el marc de la Festa Major 2014, el divendres, 29 d'agost, dins els actes de la Gibrelleta.

Així, el Ripollet Rock Festival 2014 comptarà, finalment, amb dues bandes internacionals. D'una banda, els suecs The Poodles, que durant les seves darreres visites a Barcelona van arrasar amb el seu potent hard rock. D'altra banda, com a cap de cartell els acompanyaran els italians Vision Divine, que compten a les seves files amb el vocalista de Rhapsody Of Fire, Fabio Lione.

També visitaran Ripollet els madrilenys Dark Moor, una de les bandes amb més projecció internacional del país, que durant el 2013 va tocar a països com el Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Rússia i Mèxic i arriben per guanyar-se el lloc que es mereixen al metal estatal. Com a banda catalana, el cartell compta amb els gironins MorphiuM, amb un estil Gothic Death Metal, amb influències del metal industrial i el death metal melòdic, que arriben de realitzar una gira per Mèxic. Els cartell el tanquen els ripolletencs Drakum, una banda folk death metal que segur que fa ballar tothom.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal