fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Es convoquen concentracions contra el tancament dels CAP aquest estiu -Sanitat- 28/07/2014

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Cerdanyola-Ripollet ha denunciant públicament les noves retallades que patiran els CAP durant aquest estiu, quant al tancament d'instal·lacions i ha convocat dues concentracions. La primera aquest dilluns 28 de juliol al CAP de la Farigola a les 14.30h i una altra el dia 1 d'agost, davant del CAP Pinetons, també a les 14.30 hores.

Es convoquen concentracions contra el tancament dels CAP aquest estiu -Imatge 1-Es convoquen concentracions contra el tancament dels CAP aquest estiu -Imatge 2-

La Plataforma ha manifestat que "tot i que el conseller parli de 'normalitat', nosaltres volem posar de manifest que aquest tancament dels CAP és una conseqüència de les retallades: al tenir menys personal treballant, s'han d'aplicar aquestes mesures. Durant l'any també es nota aquesta retallada en personal".

També han assegurat que "desconeixem quines eren les 'reivindicacions' dels ajuntaments de Cerdanyola i Ripollet en relació al tancament dels CAP a l'estiu, però vista la satisfacció per l'èxit obtingut, no devien anar més enllà del programa de 'rebaixes d'estiu' que han aplicat." Segons la Plataforma, la pròpia alcaldessa de Cerdanyola s'ha manifestat agraint al Servei Català de la Salut.

Finalment, han manifestat el seu suport "a tot el personal sanitari, que malgrat les restriccions que manté el Servei Català de la Salut, cobrint de manera insuficient les baixes i les vacances de la plantilla, intenten donar el millor servei als usuaris."
 
F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal