fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Més de 2000 alumnes participen a les activitats del Molí d'en Rata -Cultura- 08/07/2014

El Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata ha tancat el curs 2013-14 amb la participació d'uns 2.000 nens i nenes en les activitats escolars i en les de cap de setmana. Pel que fa a les activitats escolars, la visita al Molí d'en Rata segueix sent la més sol·licitada. Enguany, uns 1.230 alumnes han participat d'aquesta activitat.

Més de 2000 alumnes participen a les activitats del Molí d'en Rata -Imatge 1-

D'entre tots els participants, gairebé 700 infants han vingut d'altres ciutats com Vilassar, Barberà del Vallès, Barcelona, Esparraguera, Mataró, Sentmenat, Badalona, Les Franqueses o Terrassa. Els tallers que acompanyen la visita són diversos tot i que el més sol·licitat és el de Fem pa.

Els itineraris pel nucli antic en forma de gimcana s'adrecen a alumnes de 4t de primària i tenen també força acceptació ja que han comptat amb la participació de 155 alumnes locals.

D'altra banda, els tallers escolars relacionats amb l'art, la història i el patrimoni que es van iniciar el curs passat han tingut una resposta molt positiva i la participació ha augmentat en més d'un centenar d'alumnes respecte l'any passat. Així doncs, uns 400 alumnes han après un munt de coses sobre temes tan diversos com Picasso i el cubisme, la momificació egípcia, els cavallers medievals, Piet Mondrian, Calder i les seves joguines i fins i tot sobre la tècnica de l'stop-motion.

Finalment pel que fa al programa Juga amb la Història, de petit format, ha fet ple gairebé en totes les activitats familiars ofertes, amb una participació total de 130 famílies, tant locals com de municipis veïns. Cal destacar que els tallers amb més participació han estat el de Les Bruixes, la momificació egípcia, les termes romanes i els dinosaures.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal