fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ripollet s'uneix amb altres municipis per crear Teatres en Xarxa -Cultura- 03/07/2014

D'aquesta manera, un total de 6 equipaments, entre els quals es troba el Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès; el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la barca, el Teatre Can Masallera de Sant Boi de Llobregat; els Teatres Despí de Sant Joan Despí; el Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet; i el Teatre Clavé de Tordera, uneixen esforços per trobar sinergies que permetin fer un ús més eficient i un millor rendiment dels recursos socials i econòmics. El Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès ha acollit aquesta setmana la signatura del conveni.

Ripollet s'uneix amb altres municipis per crear Teatres en Xarxa -Imatge 1-

L'acord signat pels 6 equipaments està obert a l'adhesió de qualsevol teatre públic d'aforament mitjà de Catalunya que vulgui col·laborar, i que compti amb el vistiplau dels teatres consorciats.

L'objectiu principal és treballar conjuntament de forma permanent per tal de cooperar en la defensa d'interessos per continuar oferint als ciutadans una programació de qualitat. En representació dels teatres van signar l'alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago; l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret; l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo; l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia; el tinent d'Alcalde de Sant Andreu de la Barca, Luís Felipe Nieto; i el tinent d'Alcalde de Sant Joan Despí, Àlex Medrano.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal