fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Multirefèrendum comença l'onada de consultes -Societat- 23/04/2014

Els Transgènics, el deute públic, la sobirania energètica, la Llei d'ILP o Bcn World seran algunes de les qüestions a debatre i votar. Tal i com ja van anunciar els promotors, la primera onada de votacions serà des del dia 23 d'abril i fins al 16 de maig a través de la seva pàgina web.

Multirefèrendum comença l'onada de consultes -Imatge 1-

Una vegada es tanqui el vot electrònic, també hi haurà possibilitat de efectuar el vot anticipat, del 17 de maig al 24 de maig, en seus i espais públics. La ubicació de les meses serà publicada a la mateixa pàgina web. Juntament amb la campanya de participació i de vot, també s'organitzaran diversos debats públics de cadascuna de les temàtiques.

Per últim, la jornada central serà el 25 de maig, coincidint amb les Eleccions Europees, mitjançant el vot presencial a peu de carrer, a les proximitats dels col·legis electorals. Hi podran participar les persones majors de 16 anys i residents a Catalunya. Caldrà acreditar la identitat i facilitar el lloc de residència.

Multireferendum
Multireferèndum és una convocatòria per decidir sobre diferents qüestions d'interès públic, a través de la qual els col·lectius promotors de les preguntes volen que s'expressi la voluntat popular de forma directa i determinant sobre problemàtiques aturades a les institucions o sobre les quals no es deixa decidir la població.

Es tracta d'una iniciativa independent, no oficial, gestionada des del teixit associatiu i al servei de grups que necessiten dur les seves causes a referèndum; cooperativa, on els col·lectius promotors de les preguntes cooperen per convocar la societat catalana amb el màxim de garanties; confluent, ja que és un vector de treball concret, de durada determina i obert a persones i col·lectius interessats en les temàtiques tractades o en el mateix procés participatiu; i instituent: treballen per bastir una eina lliure que sigui útil en el futur per seguir abordant problemàtiques tant locals com generals.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal