fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Es constitueix l'agrupació local de Ciutadans -Política- 17/04/2014

Ciutadans acaba de crear la seva secció local, que comptarà a les seves files amb tres exregidors de l'Ajuntament. Segons declaracions del seu coordinador, Josep Gabarra, "C's arriba a Ripollet amb la intenció de ser la veritable veu de la ciutadania". Explica que treballaran "amb esforç para ser una alternativa real a la nostra ciutat" i que afrontaran aquesta nova etapa amb "molta il·lusió i ganes de canviar les coses". El seu primer objectiu és donar suport a la cita de les Eleccions Europees del 25 de maig, on esperen aconseguir representació. Seguidament, s'han marcat com a prioritat la divulgació del seu projecte polític de cara a les Eleccions Municipals de 2015.

Es constitueix l'agrupació local de Ciutadans -Imatge 1-

Junta directiva
La Junta directiva de l'agrupació local de Ciutadans va ser escollida per unanimitat a través d'un procés de primàries i està integrada pels exregidors del PP, Francisco Jiménez i Francisco Javier Tapia. També la integren Ramón Rueda, Manuel Gea, Sergio Manrique y Francisco Macías.
Al capdavant de l'agrupació està Josep Gabarra (1961), advocat de professió i amb una llarga trajectòria política a la localitat per diferents partits. Va estar a UCD (1978-1980), CDS (1981-1983), CDC (1991-2004) -va ser tinent d'alcalde de 1991a 1995 durant el primer pacte CIU-PSC-, després, per desavinences amb CDC, va deixar el partit i va passar al grup mixt (2004-2007) i el maig de 2009 va entrar a UPyD, formació que va abandonar el gener de 2010.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal