fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Nous treballs de plantació als parterres de Ripollet -Medi Ambient- 15/04/2014

Aquests dies, el personal de la Regidoria de Parcs i Jardins replantarà arbusts d'origen mediterrani en les jardineres i parterres del carrer. Actualment, la tendència és plantar aquest tipus d'arbusts enlloc de planta de temporada perquè aquests vegetals estan verds durant tot l'any i no cal substituir-los en acabar la floració. A més, aquests arbusts estan adaptats a les nostres condicions climàtiques i, per tant, poden viure amb poca aigua. D'aquesta manera es produeix un estalvi important en recursos.

Nous treballs de plantació als parterres de Ripollet -Imatge 1-

La plantació en jardineres i parterres és una bona opció per poder plantar en llocs on el ciment no ho permet i així s'augmenta la superfície de verd urbà. Les plantes en les ciutats proporcionen molts beneficis a la gent que hi viu. Entre molts altres tenen un gran valor estètic i paisatgístic i influeixen en la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

Des de la Regidoria de Parcs i jardins es recorda que el bon manteniment d'aquests espais requereix de la col.laboració de tothom. També, en cas que algú vulgui reaprofitar l'aigua de netejar per regar les plantes, ho pot fer sempre i quan que no contingui cap tipus de detergent ni lleixiu. D'aquesta manera aconseguirem fer créixer les plantes de manera adequada.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal