fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
L'excorredor Joaquín Martín presenta les Jornades de Ciclisme del Club Ciclista Ripollet -Esport- 14/04/2014

El proper 14 i 15 d'abril, el Club Ciclista Ripollet organitza, amb el suport del Patronat de Cultura i el d'Esports, unes jornades de ciclisme. Les sessions, que seran a 2/4 de set de la tarda al Centre Cultural, comptaran amb la participació de Joaquín Martín, excorredor de la Selecció Espanyola de Ciclisme. Les jornades pretenen difondre el bon ús de qualsevol tipus de bicicleta i tot allò que l'envolta des del punt de vista del ciclisme.

L'excorredor Joaquín Martín presenta les Jornades de Ciclisme del Club Ciclista Ripollet -Imatge 1-

El primer dia, el programa estarà dirigit als iniciats, practicants de caràcter lúdic i qualsevol persona que vulgui començar. La segona jornada anirà dirigida a les persones que gaudeixen de la bicicleta de forma habitual i volen assolir nous objectius com ara competir, participar en proves federades o en d'altres competicions.

Properes activitats
Sortides amb bici
D'altra banda, de cara a l'11 de maig, el club local ha promogut una sortida femenina en bicicleta tot terreny. La concentració serà a les 9 del matí a la plaça de Joan Abad i és oberta per a majors de 18 anys. La sortida consistirà a arribar fins al Fòrum, a Sant Adrià del Besòs, seguint les lleres dels rius Ripoll i Besòs, d'uns 25 km, amb una petita parada de descans durant el camí.

La sortida consistirà en uns 60-70 km per les carreteres dels vallesos. Hi haurà una petita parada de 10 minuts de descans. Per poder participar en aquestes sortides, cal confirmar l'assistència trucant al 606 554 014 o enviant un mail a sggorina@gmail.com. De cara al 18 de maig, es farà una sortida de bicicleta en carretera, també per a majors de 18 anys.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal