fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Policia local
El Conseller Puig assisteix a la reunió de la Junta de Seguretat Local de Ripollet -Policia local- 10/11/2011

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha assistit aquest dijous, 10 de novembre, a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Ripollet, celebrada a l'Ajuntament de la localitat i presidida per l'Alcalde, Juan Parralejo. En aquesta reunió s'ha donat compte dels resultats de la campanya especial d'estiu realitzada per la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, així com de les estadístiques de delictes i faltes de la mateixa temporada.

El Conseller Puig assisteix a la reunió de la Junta de Seguretat Local de Ripollet -Imatge 1-El Conseller Puig assisteix a la reunió de la Junta de Seguretat Local de Ripollet -Imatge 2-El Conseller Puig assisteix a la reunió de la Junta de Seguretat Local de Ripollet -Imatge 3-El Conseller Puig assisteix a la reunió de la Junta de Seguretat Local de Ripollet -Imatge 4-El Conseller Puig assisteix a la reunió de la Junta de Seguretat Local de Ripollet -Imatge 5-

Tots dos s'han mostrat molt satisfets de la cooperació entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local, destacant també la importància de la col·laboració entre les dues administracions. Quant a les dades, Parralejo ha volgut destacar que l'índex de criminalitat a Ripollet continua per sota de la mitjana catalana i que s'han reduït a la meitat els robatoris a vehicles. En aquests moments els esforços a nivell de seguretat s'han centrat en els robatoris en habitatges. Per la seva part el Conseller Puig ha anunciat que s'està treballant per consolidar un model de seguretat català de plena col·laboració entre els dos cossos.

Durant la seva visita a l'Ajuntament, el Conseller Puig ha mantingut una breu reunió amb l'alcalde i el regidor de Governació, Ferran Tornel, i ha signat al llibre d'honor. La reunió també ha comptat amb l'assistència del delegat territorial del govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba; el director general de Seguretat Ciutadana, Andreu J. Martínez; la inspectora de la CME de Ripollet, Anna Prieto; i l'inspector-cap de la Policia Local de Ripollet, Vicente Pacheco, entre altres autoritats.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal