fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
Ripollet rebrà gairebé 288.000 euros per finançar programes de Serveis Socials -Drets Socials- 25/04/2007

Ripollet rebrà de la Generalitat gairebé 288.000 euros per finançar programes de serveis socials. El departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat ha signat els protocols addicionals dels convenis en matèria de serveis socials amb els ajuntaments de més de 20.000 habitants i amb els consells comarcals de la demarcació de Barcelona per a l'any 2007. En total, aquests dos organismes rebran de la Generalitat de Catalunya més de 107 milions d'euros.

Ripollet rebrà gairebé 288.000 euros per finançar programes de Serveis Socials -Imatge 1-


La consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Carme Capdevila, ha explicat la necessitat de “treballar conjuntament amb les administracions locals per fer front als reptes socials”. El departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat reforça els àmbits d'atenció social primària, inclusió social, atenció a la infància, situació de violència masclista i integració de persones immigrants.
Pel que fa al Consell Comarcal del Vallès Occidental rebrà aquest any un total de 1,4 milions d'euros per part del Govern de la Generalitat per a programes i actuacions de Serveis Socials, Infància i Immigració.
La consellera Carme Capdevila ha avançat que el departament ja treballa per a tenir preparat un nou pacte que comprengui el període 2008-2012 i que s'establirà la nova fòrmula de finançament a través de contractes per programa.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal