fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Es constitueix el Consorci per a la gestió de la TDT -Comunicació- 25/04/2007

L'ajuntament de Sant Cugat va acollir el passat 24 d'abril la sessió constitutiva del Consorci per a la gestió de la Televisió Digital Local Pública de la Demarcació del Vallès Occidental Sud. L'acte va comptar amb la participació dels alcaldes i alcaldesses dels vuit municipis que formen part d'aquest ens: Sant Cugat, Castellbisbal, Cerdanyola, Montcada i Reixac, Ripollet, Rubí, Santa Perpètua de Mogoda i Sant Quirze del Vallès. L'objectiu: posar en marxa del canal públic de Televisió Digital Terrestre (TDT).

Es constitueix el Consorci per a la gestió de la TDT -Imatge 1-


El consorci està presidit per l'alcalde de Sant Cugat, Lluis Recoder, que va destacar que la TDT és un projecte interessant per al Vallès Sud ja que té un potencial social, econòmic i cultural de primer ordre. Segons Recoder es necessària una televisió que reflecteixi la vida diària dels municipis. L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va destacar la rellevància d'aquest projecte que considera una possibilitat molt important de futur. Parralejo, juntament amb César Arrizabalaga, alcalde de Montcada i Reixac i amb Antoni Morral, alcalde de Cerdanyola, exercirà com a vocal del nou ens.
La primera decisió que va prendre el Ple del Consorci va ser la de aprovar una sol·licitud d'un canal de televisió local pública per a l'emissió analògica de manera transitòria fins que es produeixi la migració definitiva a la tecnologia digital.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal