fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 1 de juliol de 2022
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Es constitueix el Consorci per a la gestió de la TDT -Comunicació- 25/04/2007

L'ajuntament de Sant Cugat va acollir el passat 24 d'abril la sessiˇ constitutiva del Consorci per a la gestiˇ de la Televisiˇ Digital Local P˙blica de la Demarcaciˇ del VallŔs Occidental Sud. L'acte va comptar amb la participaciˇ dels alcaldes i alcaldesses dels vuit municipis que formen part d'aquest ens: Sant Cugat, Castellbisbal, Cerdanyola, Montcada i Reixac, Ripollet, RubÝ, Santa PerpŔtua de Mogoda i Sant Quirze del VallŔs. L'objectiu: posar en marxa del canal p˙blic de Televisiˇ Digital Terrestre (TDT).

Es constitueix el Consorci per a la gestió de la TDT -Imatge 1-


El consorci estÓ presidit per l'alcalde de Sant Cugat, Lluis Recoder, que va destacar que la TDT Ús un projecte interessant per al VallŔs Sud ja que tÚ un potencial social, econ˛mic i cultural de primer ordre. Segons Recoder es necessÓria una televisiˇ que reflecteixi la vida diÓria dels municipis. L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va destacar la rellevÓncia d'aquest projecte que considera una possibilitat molt important de futur. Parralejo, juntament amb CÚsar Arrizabalaga, alcalde de Montcada i Reixac i amb Antoni Morral, alcalde de Cerdanyola, exercirÓ com a vocal del nou ens.
La primera decisiˇ que va prendre el Ple del Consorci va ser la de aprovar una solĚlicitud d'un canal de televisiˇ local p˙blica per a l'emissiˇ anal˛gica de manera transit˛ria fins que es produeixi la migraciˇ definitiva a la tecnologia digital.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal