fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 de juliol de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Neix 'Cor Blau', el programa de Ripollet Ràdio dedicat al 90è aniversari del C.B. Ripollet -Comunicació- 13/02/2021

El C.B. Ripollet produirÓ el programa, que comenšarÓ a emetre's l'11 de marš

Neix 'Cor Blau', el programa de Ripollet Ràdio dedicat al 90è aniversari del C.B. Ripollet -Imatge 1-

L'emissora municipal Ripollet RÓdio ha obert les seves portes perquŔ el 90Ŕ aniversari del C.B. Ripollet compti amb un programa propi, que es dirÓ "Cor Blau". El club serÓ el responsable d'aquest espai, que debutarÓ l'11 de marš a partir de les 20 h. TindrÓ periodicitat mensual, emetent-se en directe cada segon dijous de mes. "Gaudir de les converses sobre el passat, el present i el futur de l'entitat Ús un privilegi que de ben segur ens tenyirÓ una mica mÚs el cor de blau, estenent el sentiment que ja tÚ gran part de la ciutadania", ha declarat el regidor de Comunicaciˇ, Oriol Mor.

"Cor Blau" serÓ un magazine que comptarÓ amb diverses seccions. L'entrevista buscarÓ conŔixer diverses realitats del club al llarg de la seva hist˛ria i en l'actualitat. Temes com les nissagues familiars al bÓsquet local, jugadores i jugadors amb fills a cÓrrec seu, els valors que transmet el club, entre d'altres, donaran contingut a aquest espai. Es repassarÓ l'actualitat i la hist˛ria de l'entitat. I hi haurÓ seccions dedicades al bÓsquet i la m˙sica, el cinema i les lletres, entre d'altres.

La presidenta del C.B. Ripollet, N˙ria Gorina, valora molt positivament la colĚlaboraciˇ de Ripollet RÓdio. "Sempre hem estat molt ben tractades, a l'emissora. Ara Ripollet RÓdio ens permet anar un pas mÚs enllÓ: comptarem amb un espai propi per adrešar-nos a la poblaciˇ, explicant d'on venim, quŔ fem i cap a on volem anar d'ara endavant", explica Gorina. "Estic convenšuda la colĚlaboraciˇ del C.B. Ripollet i Ripollet RÓdio, refermarÓ el nostre poble", afegeix.

"Amb programes com aquest, Ripollet RÓdio es nodreix de l'associacionisme, essent una rÓdio oberta i participativa, que vol fer comunitat", ha explicat Mor. La regidora d'Esports, Andrea Guijarro, per la seva part, creu que "donar veu a les entitats i crear espais on puguin explicar la seva hist˛ria i la seva traject˛ria Ús un element de gran valor que ens enriquirÓ a totes les persones i ens obrirÓ l'oportunitat de conŔixer mÚs i millor el nostre municipi. Un club que aquest any celebra el seu 90Ŕ aniversari tindrÓ moltes coses a dir i esperem amb moltes ganes l'inici d'aquest programa".

El programa es podrÓ escoltar a travÚs del 91.3 FM i es treballa perquŔ es pugui veure en directe a travÚs de xarxes socials de l'emissora municipal o del club. L'emissiˇ es repetirÓ els dissabtes a les 18 h i es penjarÓ a la plataforma de rÓdio a la carta.

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal