fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 16 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La Plataforma 12D convoca a una concentració dissabte als Quatre Cantons -Societat- 11/12/2020

La Plataforma 12D, integrada a Ripollet pels grups Acollim Cerdanyola-Ripollet i Acció Solidària i Logística, ha convocat per dissabte 12 de desembre a les 12 h una concentració als Quatre Cantons, entre Cerdanyola i Ripollet, que amb el lema "Posem els drets humans al centre" vol denunciar les polítiques d'immigració europees i les morts constants al mar de persones que volen arribar al vell continent. Des de la plataforma fan una crida de "prou polítiques que deshumanitzen les persones que migren i busquen refugi. Diem prou a l'Europa Fortalesa que vulnera dia rere dia els drets humans. Diem prou a l'Europa del nou Pacte de Migració i Asil (PEMA), perquè aquesta no és l'Europa que volem".

La Plataforma 12D convoca a una concentració dissabte als Quatre Cantons -Imatge 1-

Denuncien que "en els últims anys, Europa ha aixecat 1.000 km de murs a les seves fronteres per aturar l'entrada de persones desplaçades per la violència, la desigualtat i la persecució", mentre que s'impedeix el rescat a les ONGs que treballen al Mediterrani "perquè no hi hagi testimonis del genocidi que té lloc al mar; alhora que es criminalitza la solidaritat de les persones que defensen el dret a una vida digna".

La concentració comptarà amb mesures de seguretat per la pandèmia de COVID-19, i es demana a tots els assistents que duguin mascareta en tot moment.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal