fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Reobre el Centre de Dia de Can Vargas -Serveis- 01/07/2020

Aquest dimecres, 1 de juliol, torna a obrir el Centre de Dia de Can Vargas i ho farà en dos torns del 50% de les persones usuàries, per tal de garantir la distància de seguretat interpersonal.

El Centre de Dia, gestionat per la Cooperativa Suara, compta actualment amb un total de 34 persones usuàries, que seran les úniques que podran accedir a les instal·lacions, juntament amb els professionals assignats a cada torn. Per a la seva posada en marxa, a banda de desinfectar i senyalitzar les estances, s'ha preparat tot el material, que serà utilitzat de forma individual.

Reobre el Centre de Dia de Can Vargas -Imatge 1-Reobre el Centre de Dia de Can Vargas -Imatge 2-Reobre el Centre de Dia de Can Vargas -Imatge 3-Reobre el Centre de Dia de Can Vargas -Imatge 4-
A l'hora de distribuir els grups, s'ha tingut en compte la tipologia d'usuari i el grau de deteriorament cognitiu de cadascun d'ells, per tal que siguin el més homogeni possible i no se sobrepassi el 50% d'aforament diari indicat per la Generalitat. També es posarà en marxa el transport col·lectiu, tot i que es recomana que es minimitzi el seu ús.

Les mesures de seguretat contra la Covid-19 fan que, de moment, no es pugui posar en marxa el servei de menjador extern ni el de perruqueria i podologia per a persones que no siguin usuàries. Tancat des del passat 14 de març, el personal del centre ha estat fent un seguiment telefònic setmanal de tots els seus usuaris.

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal