fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La limitació en l'aparcament torna a la rambla a partir de juny -Serveis- 30/05/2020

A partir de juny hi ha horari d'estiu a la rambla i no es podrà aparcar els dissabtes a la tarda, a més dels diumenges i festius.

A partir de dimarts, 2 de juny, també es reiniciarà el servei de vigilància de les zones d'aparcament gratuïtes de Ripollet.
La limitació en l'aparcament torna a la rambla a partir de juny -Imatge 1-
Dilluns, 1 de juny, es farà el canvi a l'horari d'estiu de la Rambla de Sant Jordi i romandrà tancada a la circulació de vehicles, de les 17 hores de dissabte i fins a les 0 hores de diumenge, des del carrer de Padró fins al carrer de la Mercè. Com que l'1 de juny és festiu local, per la segona Pasqua, dilluns es tancarà de 10 a 0 hores, així com la resta de festius, d'aquí a finals de setembre.

Així, a partir d'ara, enlloc de fer-ho només els diumenges i festius, la rambla tallarà al trànsit també els dissabtes, habilitant-se per al passeig i l'esbarjo, amb l'objectiu de guanyar un espai on potenciar la convivència ciutadana i millorar la qualitat de vida a Ripollet. D'aquesta manera, la rambla passarà a ser un dels quatre espais habilitats per al passeig els caps de setmana, juntament amb el vial del riu Ripoll, el Camí de la Serra i el carrer del Torrent Tortuguer.

Com a conseqüència d'aquesta mesura, l'itinerari de la línia d'autobusos i les parades corresponents, es traslladaran de la la rambla de Sant Jordi a la de Sant Andreu, com ja es fa els diumenges i festius d'octubre a maig.

També torna la zona blava
D'altra banda, el pròxim dimarts, 2 de juny, es tornarà a habilitar el servei de vigilància de zones d'aparcament gratuïtes de Ripollet. Durant la primera setmana, el control serà només informatiu i a partir de la següent es procedirà a sancionar en cas d'excedir el temps permès, que és de 60 minuts.

L'hora d'estacionament es pot indicar amb el rellotge que l'Ajuntament ha distribuït en diverses ocasions entre la ciutadania, o amb qualsevol altre tipus de rellotge o paper.

L'horari d'estacionament gratuït amb control horari és el següent:
- Laborables: de 9 a 13.30 h. i de 16.30 a 20 h.
- Dissabtes: de 9 a 14 h.
- Festius, diumenges i el mes d'agost: inhàbils.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal