fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 29 de setembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La limitació en l'aparcament torna a la rambla a partir de juny -Serveis- 30/05/2020

A partir de juny hi ha horari d'estiu a la rambla i no es podrÓ aparcar els dissabtes a la tarda, a mÚs dels diumenges i festius.

A partir de dimarts, 2 de juny, tambÚ es reiniciarÓ el servei de vigilÓncia de les zones d'aparcament gratu´tes de Ripollet.
La limitació en l'aparcament torna a la rambla a partir de juny -Imatge 1-
Dilluns, 1 de juny, es farÓ el canvi a l'horari d'estiu de la Rambla de Sant Jordi i romandrÓ tancada a la circulaciˇ de vehicles, de les 17 hores de dissabte i fins a les 0 hores de diumenge, des del carrer de Padrˇ fins al carrer de la MercŔ. Com que l'1 de juny Ús festiu local, per la segona Pasqua, dilluns es tancarÓ de 10 a 0 hores, aixÝ com la resta de festius, d'aquÝ a finals de setembre.

AixÝ, a partir d'ara, enlloc de fer-ho nomÚs els diumenges i festius, la rambla tallarÓ al trÓnsit tambÚ els dissabtes, habilitant-se per al passeig i l'esbarjo, amb l'objectiu de guanyar un espai on potenciar la convivŔncia ciutadana i millorar la qualitat de vida a Ripollet. D'aquesta manera, la rambla passarÓ a ser un dels quatre espais habilitats per al passeig els caps de setmana, juntament amb el vial del riu Ripoll, el CamÝ de la Serra i el carrer del Torrent Tortuguer.

Com a conseqŘŔncia d'aquesta mesura, l'itinerari de la lÝnia d'autobusos i les parades corresponents, es traslladaran de la la rambla de Sant Jordi a la de Sant Andreu, com ja es fa els diumenges i festius d'octubre a maig.

TambÚ torna la zona blava
D'altra banda, el pr˛xim dimarts, 2 de juny, es tornarÓ a habilitar el servei de vigilÓncia de zones d'aparcament gratu´tes de Ripollet. Durant la primera setmana, el control serÓ nomÚs informatiu i a partir de la segŘent es procedirÓ a sancionar en cas d'excedir el temps permŔs, que Ús de 60 minuts.

L'hora d'estacionament es pot indicar amb el rellotge que l'Ajuntament ha distribu´t en diverses ocasions entre la ciutadania, o amb qualsevol altre tipus de rellotge o paper.

L'horari d'estacionament gratu´t amb control horari Ús el segŘent:
- Laborables: de 9 a 13.30 h. i de 16.30 a 20 h.
- Dissabtes: de 9 a 14 h.
- Festius, diumenges i el mes d'agost: inhÓbils.
AGENDA

Inscripcions dels cursos i tallers municipals i d'entitats del Centre Cultural

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal