fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El PSC presenta les seves mesures pel Pla de Xoc i critica la tardança de la convocatòria -Serveis- 21/05/2020

El grup municipal del PSC de Ripollet va presentar ahir dimecres a la tarda, mitjançant una roda de premsa telemàtica amb els mitjans de comunicació municipals, un document amb els punts que han dut a la primera Taula d'elaboració del Pla de Xoc per sortir de la crisi de la Covid-19 a Ripollet. La taula s'ha reunit avui dijous al matí per primer cop, prop d'un mes després de la declaració institucional al Ple Municipal del mes d'abril que la va aprovar, fet que va motivar la crítica del portaveu del grup socialista, Luís Tirado. Segons Tirado, la Taula amb els partits i diferents agents s'hauria d'haver convocat "immediatament, per la setmana posterior al mateix Ple".

El PSC presenta les seves mesures pel Pla de Xoc i critica la tardança de la convocatòria -Imatge 1-El PSC presenta les seves mesures pel Pla de Xoc i critica la tardança de la convocatòria -Imatge 2-

El document, adjunt, es divideix en tres grans blocs de propostes: mesures socials, mesures fiscals i mesures econòmiques. Tirado va remarcar que moltes d'aquestes propostes "no són a curt termini", i malgrat algunes coses s'han fet bé per part del govern municipal va considerar que "ha faltat lideratge polític". Pel que fa a rebaixes o bonificacions a l'IBI, el líder del grup socialista ripolletenc va afirmar que "és un tema que s'ha de treballar molt bé tècnicament, potser no es podrà rebaixar però s'haurà d'estudiar la possibilitat de fer ajudes directes, que qui no pugui pagar-lo no el pagui", de la mateixa manera que va advertir que s'espera molta morositat l'any vinent.

JPL


Icona Fitxer PDF - 0,5 Mb - MesuresCovid19PSCRipollet.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal