fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
La ràdio ofereix aquest #SantJordiaCasa #Ripollet una programació especial -Comunicació- 23/04/2020

Per Sant Jordi, la ràdio no podrà sortir al carrer, com ens tenia acostumats, si bé farà una programació especial. A les 9 del matí s'emetran gravacions de concerts de la Societat Coral "El Vallès", sardanes d'Enric Morera, una selecció de peces corals i la Cantata d'Anselm Clavé; de 10 a 13 h hi haurà una eclèctica selecció musical "Tots som Sant Jordi", a càrrec dels col·laboradors habituals de l'emissora, que dedicaran les seves roses en forma de cançó, un programa que a les 12 h s'aturarà uns minuts per sentir una lectura a càrrec de diferents entitats, coincidint amb les lectures als balcons. Per últim, a les 13 h, hi haurà un programa especial sobre Sant Jordi amb entrevistes als promotors i protagonistes de la diada #SantJordiaCasa.

Vegueu el vídeo de l'activitat que s'emetrà el dijous, a les 12 hores, per la ràdio, en el marc de les lectures Sant Jordi al teu balcó. L'enregistrament ha comptat amb la col·laboració dels grups teatrals Amics del Teatre, La Careta Teatre, Descargolats i l'entitat Comitè de Dones de Ripollet. Reciten el conte "La princesa cavaller", de Sònica Moll, que vol reivindicar les dones reals, davant les princeses dels contes.



Tot i que els programes de col·laboradors de Ripollet Ràdio es van aturar el 12 de març, la ràdio municipal segueix en funcionament, amb una "Programació especial coronavirus". D'ençà que es va declarar l'estat d'alarma, s'ofereix companyia musical amb consells sobre l'emergència sanitària, butlletins horaris de 8 a 22 h amb l'última hora informativa i un informatiu diari a les 13 i 18 h, amb entrevistes i continguts sobre el confinament, elaborats telemàticament pels serveis informatius i el tècnic des de casa. Diàriament s'ha donat veu a les persones que vetllen per la salut i els serveis bàsics, així com a les iniciatives solidàries que han sorgit Escolteu-la la programació al 91.3 M i online i en podcast en aquest enllaç.

La ràdio ofereix aquest #SantJordiaCasa #Ripollet una programació especial -Imatge 1-



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal