fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 30 de maig de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Jornades sobre la municipalització de l'aigua a Ripollet -Serveis- 14/02/2020

A banda de conèixer l'estat del procés de municipalització a Ripollet, s'exposaran les experiències de ciutats com Valladolid, Palma i Vilanova i la Geltrú

Els pròxims dies 13 i 14 de febrer Ripollet acollirà unes jornades amb el nom "La municipalització de l'aigua a Ripollet". Després del treball participatiu fet durant l'any 2018, aquestes jornades tenen per objectiu donar a conèixer la situació actual del procés de municipalització del servei d'abastament d'aigua potable a Ripollet i conèixer experiències d'altres municipis que es troben en una situació similar o que ja estan prestant el servei de forma directa des de l'ajuntament o una empresa municipal.

  Jornades sobre la municipalització de l'aigua a Ripollet -Imatge 1-  Jornades sobre la municipalització de l'aigua a Ripollet -Imatge 2-

Les jornades tindran dues parts diferenciades. La primera, oberta a tota la població interessada, serà el dijous 13 de febrer, a les 18.30 hores, a l'Espai Domènec Torras del Teatre-Auditori del Mercat Vell. En aquest espai l'alcalde de Ripollet, José M.Osuna, i la representant veïnal a la Comissió d'estudi pel canvi de gestió de l'abastament d'aigua a Ripollet i presidenta de l'AV Sant Andreu, Maite Martín, explicaran en quin punt es troben els treballs de municipalització del servei i quines passes resten per a aconseguir aquesta fita. A l'acte també presentaran les seves experiències el regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Barcelona, Eloi Badia; el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal de l'Ajuntament de Palma, Ramon Perpinyà, i la regidora de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible de l'Ajuntament de Valladolid, María Sánchez.

L'endemà, el dia 14 al matí, serà la sala d'actes del Centre Cultural l'espai que acollirà una jornada de caràcter més tècnic, també amb dues parts. La primera serà la presentació dels casos pràctics de la recuperació i la gestió del cicle integral de l'aigua a Valladolid, Palma i a Vilanova i la Geltrú, amb col·loqui posterior. A la segona part, l'Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública (AMAP) i l'Asociación Española de Operadores Públicos de Abatecimiento y Saneamiento (AEOPAS) exposaran les seves propostes de modificació de la normativa vigent. Les persones interessades a inscriure's en aquesta segona jornada, poden fer-ho a través del d'aquest enllaç.

NdPAGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes econòmiques reintegrables per a les persones afectades pels ERO i ERTO

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal