fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 11 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Policia Local i Mossos d'Esquadra treballen conjuntament en el cas de furts a vehicles -Serveis- 02/12/2019

En resposta a una pregunta del grup municipal de C's a la sessió plenària d'aquest dijous, 28 de novembre, sobre els furts a furgonetes de les últimes setmanes, l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, va respondre que "som ben conscients d'aquesta situació [...] Policia Local està al corrent des del minut zero, liderant la lluita contra aquests furts i ha practicat dos detencions a individus en les darreres setmanes en relació a aquest cas".

Policia Local i Mossos d'Esquadra treballen conjuntament en el cas de furts a vehicles -Imatge 1-

Osuna va explicar que als detinguts se'ls imputa, judicialment, 30 presumptes robatoris a l'interior de vehicles i que des de Policia Local ja es va convocar una reunió amb els responsables de l'Àrea Bàsica Policial de el nostra zona de Mossos d'Esquadra, on es va tractar aquest tema i es van establir mecanismes i protocols de seguiment, prevenció i detecció d'aquests casos, així com l'activació de la unitat d'investigació de Mossos d'Esquadra corresponent per aquests afers.

Durant la seva intervenció, l'alcalde va retreure al grup de C's que hagi barrejat aquest cas, en el qual ja s'està actuant, amb altres qüestions com ara la seguretat a Barcelona o la campanya de Nadal. En aquest sentit, Osuna va explicar que els individus detinguts són de Ripollet i residents des de fa molt anys. També va recordar, quant a la campanya de Nadal, que "anualment Policia Local i Mossos d'Esquadra ja tenen uns protocols preventius establerts amb contactes amb Gremis, associacions, comerços i empreses per tal de donar consells de seguretat, intercanviar informacions, així com també protocols relatius a la presència activa en llocs i moments escaients, especialment, d'aglomeració de gent".noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal