fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 28 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència del Consell Comarcal compleix 25 anys -Serveis- 22/11/2019

L'atenció a la infància és una de les prioritats del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquest any es commemoren 25 anys de la creació de l'Equip d'Atenció a la Infància (EAIA) comarcal que actua a 21 municipis de la comarca, entre ells Ripollet. Aquest 2019 l'EAIA comarcal ha atès ja 1.230 infants i adolescents. A banda de l'atenció directa, des del Consell Comarcal s'aposta per la recerca i la innovació en infància, per tal de poder millorar en les polítiques i atenció a la infància i l'adolescència. El Vallès Occidental s'ha configurat com un referent a tot l'Estat en matèria d'investigació en aquest àmbit.

L'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència del Consell Comarcal compleix 25 anys -Imatge 1-

El Consell Comarcal ha acollit també recentment la sessió de treball amb els ajuntaments de la comarca "Fiscalitat verda amb afectació a la indústria, llicències d'obres i activitats", on ha participat l'Ajuntament de Ripollet. A la sessió, s'ha presentat la mesura de Fiscalitat local i simplificació administrativa amb afectació a la indústria, en el marc del Pacte per la Reindustrialització impulsat pel Consell i que es treballa de forma conjunta amb altres projectes estratègics del Consell Comarcal, com són el Vallès Circular i el Pla d'Acció per a la Millora de la Qualitat de l'Aire.

A més, aquesta setmana el Consell Comarcal ha realitzat el taller formatiu "Estratègies per fomentar una compra pública responsable", on ha participat també l'ajuntament de Ripollet. Adreçat a personal tècnic de les administracions públiques de la comarca ha tingut com a objectiu facilitar i compartir els coneixements, recursos i eines per a incorporar criteris socials i mediambientals en les contractacions que es porten a terme des dels serveis públics locals.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal