fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 5 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
En marxa les accions de formació i diagnosi dins el Dispositiu de Mercat de Treball LGTBI -Societat- 18/11/2019

El Patronat Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Ripollet, en el marc del projecte Dispositiu de Mercat de Treball especialitzat LGTBI, està duent a terme durant aquest mes de novembre la tramesa d'un qüestionari online a empreses i comerços de Ripollet i a tot el personal de l'Ajuntament, en la línia de fer una diagnosi sociolaboral del col·lectiu LGTBI. El programa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Observatori contra l'Homofòbia, també contempla accions formatives tant per a empreses com per al col·lectiu LGTBI, que tindran lloc durant el mes de desembre.

En marxa les accions de formació i diagnosi dins el Dispositiu de Mercat de Treball LGTBI -Imatge 1-En marxa les accions de formació i diagnosi dins el Dispositiu de Mercat de Treball LGTBI -Imatge 2-

L'objectiu del qüestionari, que serà anònim, és recollir els coneixements sobre la realitat LGTBI de les persones treballadores de les empreses de Ripollet i detectar les possibles necessitats laborals del col·lectiu LGTBI. Els resultats serviran per a elaborar un informe de necessitats i preparar les accions que es portaran a terme dins el projecte en fases futures.

Una altra de les línies de treball d'aquest projecte és la formació. Així, el mes de desembre s'han programat diverses accions formatives dirigides tant a personal tècnic i de RRHH de les empreses, com al col·lectiu LGTBI.

La formació a empreses té per objectiu facilitar més informació i recursos en matèria de diversitat afectiva, sexual i de gènere. Aquesta s'impartirà els dies 2 i 4 de desembre, de 12 a 14 h. Pel que fa a la formació al col·lectiu LGTBI, s'han programat quatre sessions, els dies 9, 10, 11 i 12 de desembre, de 9.30 a 13 h. En aquestes sessions es tractaran aspectes relacionats amb la diversitat afectiva sexual i de gènere, discriminacions LGTBIfòbiques, apoderament col·lectiu i mercat laboral.

Les empreses i/o persones interessades a participar en qualsevol de les dues accions formatives s'han d'adreçar al Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet (c. Sant Sebastià 26, tel. 935 807 642) o enviar un correu electrònic a lgtbi-ocupacio@ripollet.cat.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal